خرید کارخانه اطراف تهران

خرید کارخانه از آن دسته اقداماتی است که باید به درستی مورد بررسی قرار بگیرد. چرا که قرار است شما کسب و کاری را شروع کرده و از آن درآمد کسب کنید. حال اگر امکانات، موقعیت، قیمت و سایر عوامل را در زمان خرید مدنظر قرار ندهید، به طور قطع در آینده دچار مشکلاتی خواهید شد. در ادامه با ما همراه باشید تا نکات مهم در خرید کارخانه را برای شما بگوییم.

9 نکته مهم در خرید انواع کارخانه

۱. هدفتان را از خرید کارخانه مشخص کنید

در ابتدا لازم است که هدفتان را از خرید کارخانه مشخص کنید. به عنوان مثال اگر قرار است در حوزه تولید مواد غذایی فعالیت کنید، باید کارخانه مواد غذایی خریداری کنید. همچنین باید با توجه به نوع فعالیتتان و امکانات مورد نیاز، اقدام به خریداری کارخانه دست دوم کنید.

۲. اندازه و ابعاد کارخانه را بررسی کنید

پس از آنکه هدفتان را از خرید کارخانه مشخص کردید، باید متناسب با آن اندازه فضای مورد نیازتان را نیز مشخص کنید. به عنوان مثال اگر هدفتان تولید محصولاتی با ابعاد کوچک و در حجم کم است، خرید یک کارخانه متوسط پاسخگوی نیازتان خواهد بود. اما اگر فعالیت شما در مقیاس بزرگی قابل انجام است، باید به فکر خرید کارخانه بزرگتری باشید.

همچنین شما باید فضای لازم برای ذخیره محصولات تولید شده را نیز در نظر بگیرید. از طرفی کارخانه شما باید دفتر کار یا محلی برای استراحت کارگران داشته باشد. تمامی این موارد را باید با توجه به تعداد کارگران و بزرگی حجم کارتان انتخاب کنید.

گاهی شما برای ذخیره یا تولید محصولات خود نیاز به فضایی با ارتفاع بیشتر دارید. این نکته را در نظر بگیرید که کارخانه خریداری شده امکان افزایش ارتفاع انبار و سوله را داشته باشد. بسیاری از آنها در ساخت ساختمان بیشتر از یک ارتفاع مشخص ممنوعیت دارند.

 ۳. مجوزات و قوانین مربوط به آن منطقه و کارخانه را بررسی کنید

مجوزات و قوانین لازم برای راه اندازی کارخانه خود را در آن منطقه بررسی کنید. گاهی اوقات کارخانه هایی که برای فروش گذاشته می‌شوند، خودشان به دلیل این قوانین کار را متوقف کرده اند. حال اگر شما اطلاعی از این موضوع نداشته باشید، دچار ضرر خواهید شد. در این زمان حضور یک مشاور املاک دلسوز و با تجربه در کنارتان می تواند تا حدی از این اتفاقات جلوگیری کند.

از طرفی تحقیق کنید که برای بازگشایی دوباره کارخانه مورد نظرتان نیاز به چه مدارکی دارید. از قبل آنها را آماده کنید تا کارتان سریعتر انجام شود.

۴. اطلاعات کاملی از بدهی های کارخانه کسب کنید

زمانی که شما کارخانه دست دومی را خریداری میکنید، اگر آن کارخانه بدهی داشته باشد، پرداختش بر عهده مالک جدید خواهد بود.

از طرفی برخی اوقات صاحب قبلی، سند کارخانه و ملک را گرو بانک گذاشته است. در نتیجه در صورت عدم بازپرداخت وام، کارخانه و تمامی دارایی آن به مصادره بانک در خواهد آمد. همین مسئله می تواند برای شما دردسر درست کرده و تمام سرمایتان را به باد دهد.

برای اطمینان از این موضوع می توانید استعلامات لازم برای سند را دریافت کنید. برخی از مشاورین املاک این کار را برای شما انجام میدهند.

۵. فهرستی از هر آنچه برایش هزینه میکنید را از فروشنده بگیرید

به عنوان مثال ممکن است که شما کارخانه را به همراه جزئیاتی دیده و قصد خرید تمام آن را داشته باشید. این جزئیات می تواند شامل سوله، تجهیزات، کالا، ساختمان کارخانه، مشتریان و … باشد.

بنابراین از مشتری بخواهید که لیست کاملی از اینها در اختیارتان بگذارد تا شما بدانید این هزینه را در ازای چه مواردی پرداخت می کنید. همچنین در آینده فروشنده نتواند زیر قولش بزند.

۶. سلامت تجهیزات و محصولات کارخانه را بررسی کنید

اگر کارخانه را با تجهیزات و محصولات تولید شده یا مواد اولیه خریداری میکنید، حتما از سلامت آنها اطمینان حاصل کنید. شما قرار است برای تمامی آنها هزینه بپردازید.

از طرفی تاریخ مصرف محصولات یا مواد اولیه را نیز به دقت بررسی کنید. گاهی اوقات با وجود اینکه همچنان تاریخ مصرف مواد مهلت دارند، به دلیل نگهداری نادرست از آنها دیگر قابل استفاده نمیباشند.

۷. کارخانه باید طبق آخرین استانداردها ساخته شده باشد

اگر برای خرید کارخانه دست دوم اقدام می کنید، حتما آن را از جنبه های مختلف بررسی کنید.

کارخانه موردنظر باید طبق آخرین استانداردها ساخته و ایمن شده باشد؛ چرا که شما مجبورید برای شروع کارتان مجوزهایی را دریافت کنید. اگر تمامی استانداردها و نکات در ساخت آن رعایت نشده باشد، در این فرایند با مشکل مواجه خواهید شد.

بررسی سلامت و نوع ساخت یک کارخانه بر عهده یک مشاور املاک متخصص در حوزه صنعتی خواهد بود. سعی کنید به دفاتری مراجعه کنید که در حوزه املاک صنعتی مهارت و تخصص دارند.

۸. با توجه به ارزش واقعی کارخانه هزینه کنید

ارزش واقعی یک کارخانه را تنها افراد متخصص و کارشناس باید تایید کنند. به عنوان مثال برای تعیین قیمت واقعی کارخانه باید از مشاور املاک کمک بگیرید.

اگر کارخانه را با تجهیزات و محصولات خریداری میکنید، کارشناسی را برای ارزش گذاری آنها همراه خود داشته باشید.

هیچگاه نظر فروشنده را  ملاک قرار ندهید.

۹. هزینه را به صورت کامل پرداخت نکنید

تمام هزینه را به یکباره واریز نکنید؛ در قرارداد خود جایی برای فسخ بگذارید. در این زمینه حتما از مشاور املاک معتمد و صادق کمک بگیرید.

با فروشنده شرط کنید که در صورت سلامت تمامی جزئیات کارخانه و در صورت عدم وجود مشکل، هزینه باقی مانده را پرداخت خواهید کرد.

خرید کارخانه ارزان اطراف تهران 

اگر قصد خرید کارخانه ارزان در اطراف تهران دارید، بهتر است که از یک مشاور املاک متخصص در حوزه صنعتی کمک بگیرید.

مشاور املاک شهرک صنعتی با سالها تجربه در زمینه خرید، فروش، رهن و اجاره انواع املاک به ویژه صنعتی، آماده ارائه خدمات به شما است.

شما می توانید به راحتی برای خرید کارخانه در شهرک‌های خوارزمی، ایوانکی، شنزار، شریف آباد و … به مشاور املاک شهرک صنعتی مراجعه کنید.

حوزه تخصصی مشاور املاک شهرک صنعتی

حوزه تخصصی مشاور املاک شهرک صنعتی، خرید، فروش، رهن و اجاره انواع املاک صنعتی می باشد.

 عمده فعالیت های صنعتی در شهرک های اطراف تهران صورت می‌گیرد. به همین دلیل فروش و اجاره کارخانه، سوله، کارگاه و… گزینه مناسبی برای کسب و کار در این مناطق خواهد بود.

شما میتوانید برای خرید انواع کارخانه از جمله کارخانه مواد غذایی به ما مراجعه کنید.

نوشتهٔ پیشین
خرید زمین های هکتاری اطراف تهران
نوشتهٔ بعدی
نکات مهم در زمان خرید زمین صنعتی اطراف تهران

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست